Hoe kan ik helpen?

In mijn achtergrond staan diverse dingen: Webshop, CMS, ERP, CRM, Leer hulpmiddelen, Logistieke applicaties en registratiesystemen voor (gevaarlijke) stoffen. En het maakt me niet uit of het vanaf nul (greenfielding) is of dat het al een bestaande applicatie (brownfielding) is. Die kennis en achtergrond heb ik en daar kan ik u bij helpen.


Op welke gebieden kan ik u helpen?

Over het algemeen werk ik het liefst aan bedrijfsapplicaties of daaraan gerelateerd.

Bedrijfsprocessen ondersteunen via software is namelijk een goede manier om bijvoorbeeld een workflow soepel(er) te laten verlopen. Het hoeft vaak niet te betekenen dat een taak verdwijnt, het veranderd dan alleen van vorm: Door het (deels) te automatiseren krijg je meer inzicht om op details in te zoomen en daarop (tijdig) te reageren.

Het ontsluiten van webservices of juist het aanspreken ervan wordt vaak gevraagd bij (web) software om systemen te synchroniseren. Dit kan een HR of ERP leverancier zijn of een andere.


Wat lever ik?

Dat hangt uiteraard van de vraag af wat dat precies is, maar ik zet me volledig in om een goed werkende applicatie neer te zetten die zoveel mogelijk aansluit bij de wensen. Ik zal, waar het kan, mijn ervaring uiteraard inzetten om het ook het efficiƫnter te maken.

Ik heb wel een realistische ondertoon, dus ik ga ervan uit dat ik nooit alles 100% sluitend krijg. Als het kan, doen we het, als het niet kan, dan in ieder geval zo goed mogelijk zodat uw processen geoptimaliseerd worden.


Wie?

Een beetje achtergrond informatie.

Wat?

Wat zijn de specialiteiten?